Recencies

Beste Gerard van Midden,
Ik heb uw boek inmiddels gelezen. Wat een parel! Geweldig geschreven, prachtig taalgebruik, en komend uit het hart.
Ik vond uw presentatie enkele maanden leden in Dordrecht al zo indrukwekkend, waarbij uw bloemrijk taalgebruik me al opviel: wellicht toch een keer een eigen roman gaan schrijven? Uw vrouw was het daar mee eens.

Meerdere rouwboeken staan op mijn plank sinds het overlijden van mijn vrouw op 29-05-2023: zij was een prachtvrouw en we waren verknocht aan elkaar. Helaas moet ik nu alleen verder, hetgeen op zich best wel lukt.

Maar uw boek steekt met kop en schouders uit boven de boeken die ik tot nu gelezen heb. In dat opzicht jammer dat ik het heb uitgelezen.
Niets dan lof, en eerlijk gezegd: prachtig bloemversieringen!
Ga zo door, u kunt met weinig woorden een sfeer weergeven, en dat kunnen niet veel mensen.

‘Succes, het beste met u en met uw vrouw,

Ton van der Ven

Dit boek laat je afwisselend huilen, verwonderen en glimlachen. De verhalen zijn licht van toon en nuchter. Geschreven met gevoel voor humor, sfeer en bovenal voor de mensen die hun verhaal gedeeld hebben. Vanuit mijn ervaring met nabestaanden kan ik zeggen: herkenbaar en alleen daardoor al helpend.
Martine van Vuure

Uitvaartondernemer, Van Vuure Uitvaartverzorging

Het boek heeft me aangenaam verrast. Het is zo invoelend, zo echt, zo goed en met veel humor geschreven. Ik heb gelachen en gehuild. Hoe Gerard van iets verdrietigs iets moois weet te maken… Dat is een grote gave.
Gery Wynia

Gerard heeft een prachtig boek gemaakt. Ik geniet van zijn taal, zijn rake woorden, creatieve twisten, humor, cynisme en zelfreflectie. En bovenal van de liefdevolle aandacht waarmee hij mensen begeleidt wanneer ze kwetsbaar zijn.
Erik Zoomers

Massagetherapeut o.a. gespecialiseerd in Rouw & Verlies, MassageHelpt

Wat een rijk boek! Inhoud, vormgeving, die schitterende bloemwerken… petje af!
Adrienne van Oord-van Vulpen

Ik heb dit boek een maand geleden cadeau gegeven aan iemand die haar man en eerder een zoon verloor. Haar reactie na twee weken: ‘Wat een hartverwarmende, troostende en steungevende bundel met herkenbare en levensechte verhalen.

Inhoud >

Bestellen

Bestellen >

Meer over auteur Gerard van Midden

Auteur >

Meer over bloemkunstenaar Anne van Midden

Bloemkunstenaar >